Over Dutch Devices 

De wereld om ons heen efficiënter maken. Dat is wat wij doen. Met innovatieve technologieën als NB-IoT en track en trace bouwen we slimme IoT-oplossingen die een schat aan waardevolle data verzamelen voor onze klanten. Met deze kennis realiseren zij talloze verbeteringen: opslagruimtes worden volledig benut, waardevolle objecten raken niet meer kwijt, voertuigen rijden optimale routes, er is geen achterstallig onderhoud en machines staan nooit meer onnodig stil.

Full service IoT

Als full service IoT-partner faciliteren wij het hele productieproces: van het eerste idee tot het ontwikkelen van een prototype en van het bouwen van de elektronica tot het naadloos integreren van de soft- en hardware. Dit alles doen wij in eigen huis, waardoor we iedere oplossing volledig naar wens kunnen aanpassen.

Een betrouwbare basis

Deze oplossingen koppelen wij vervolgens aan ons eigen IoT-platform. Dit is een zelfstandig cloud-platform, dat zonder infrastructuur overal functioneert. Zo garanderen wij dat elk van onze IoT-oplossingen betrouwbaar is én werkt.