Track en trace

Met track en trace kun je van elk willekeurig object bijhouden waar het zich bevindt en welke route het heeft afgelegd om daar te komen. Met deze informatie kun je diefstal voorkomen, kosten besparen en processen optimaliseren. Dat maakt het een interessante oplossing voor bedrijven met waardevolle objecten, zoals voertuigen, werkmaterieel of andere eigendommen.

Hoe het werkt

De slimme track en trace module wordt automatisch in werking gezet wanneer het beveiligde object beweegt. Zo weet je precies welke objecten in gebruik zijn. Hiermee voorkom je dat machines onnodig stilstaan of juist constant gebruikt worden en defect raken. Ook kun je perfect meten hoeveel materieel je eigenlijk écht nodig hebt. En om deze waardevolle objecten nog beter te beveiligen, kunnen we de module zo programmeren dat hij direct een waarschuwingsmelding verstuurd wanneer hij buiten een afgebakend gebied komt of beweegt buiten werktijden.

Onafhankelijke modules

Met de komst van NB-IoT kunnen we track en trace modules bouwen die niet afhankelijk zijn van een externe stroomvoorziening. Een ideale oplossing voor objecten die geen boordspanning hebben, zoals pompen, dixies, betonmolens of aanhangers.

Statusinformatie

Track en trace is meer dan alleen weten waar waardevolle objecten zich bevinden. Met behulp van sensoren meten we naast de locatie ook de status van het object. Zo meten we onder andere hoe vol het object is, wat de temperatuur in het object is en of er onderweg iets gevallen is.

Wat wil jij over jouw waardevolle objecten weten?

Weten wat je wilt meten is de eerste stap bij het slim toepassen van track en trace. Weet jij het al? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Bel 038 477 12 59 of stuur een mail naar info@dutchdevices.nl voor vrijblijvend advies.